KSG Agro podnosi poziom informowania interesariuszy za pośrednictwem nowej strony

KSG Agro uruchomił nowe oficjalne przedstawicielstwo internetowe https://ksgagro.com/ agroholdingu, które stało się wygodniejszym, sensowniejszym i skuteczniejszym kanałem komunikacji dla inwestorów, klientów, partnerów i innych docelowych odbiorców.

Nowa wersja strony wykorzystuje nowoczesne trendy w prostocie, widoczności wizualnej i użyteczności. Dostęp do większości ważnych informacji odbywa się za pomocą jednego lub dwóch kliknięć. Proste i przejrzyste menu znacznie oszczędza czas użytkowników na wyszukiwanie niezbędnych informacji.

„Przede wszystkim, naszym zdaniem, pomimo wojny w Ukrainie, interesariusze powinni otrzymywać więcej aktualnych informacji o działalności firmy. Dlatego przy opracowywaniu nowej wersji strony my, jako spółka publiczna, stawialiśmy przede wszystkim na naszych prywatnych inwestorów – mówi Prezes Zarządu agroholdingu KSG Agro Serhii Kasianov. – Zasady przejrzystości i maksymalnego oświetlenia naszych działań są dla nas bardzo ważne. Dzięki nowej stronie użytkownicy mogą śledzić kurs akcji holdingu i dynamikę głównych wskaźników finansowych online. Ponadto, jako firma odpowiedzialna społecznie, dodaliśmy nowy blok „odpowiedzialność społeczna”, w którym znajdują się informacje o projektach charytatywnych naszej Fundacji charytatywnej „Przyszłość”, która obecnie aktywnie pomaga Siłom Zbrojnym Ukrainy, obronie terytorialnej, wojskowym instytucjom medycznym”.

Informacje na nowej stronie holdingu są podzielone tematycznie na dwa główne bloki, które odpowiadają strategicznie ważnym kierunkom rozwoju – „Hodowla trzody chlewnej” i „Produkcja roślinna”. Dodana sekcja „Wideo” pozwala bezpośrednio na stronie zapoznać się z filmami o działalności firmy.

Ważnym zadaniem przy opracowywaniu nowej strony internetowej było jak najszybsze skrócenie drogi użytkowników zgodnie z ich celem. To samo podejście dotyczy treści na stronie – jest prosta, zwięzła, konkretna, a zatem zrozumiała dla klientów i inwestorów.

Strona została zaprojektowana z myślą o nowoczesnych rozwiązaniach technologicznych, zgodnie z międzynarodowymi standardami oficjalnych reprezentacji internetowych firm-liderów rynku światowego.

х
Informacja zwrotna
Wypełnij poniższy formularz, aby wysłać nam szybką wiadomość
Dziękuję za zainteresowanie!