KSG Agro залучив кредитну лінію ТАСКОМБАНКУ у розмірі 40 млн. грн.

KSG Agro залучив кредитну лінію ТАСКОМБАНКУ у розмірі 40 млн. грн. для проведення посівної кампанії. Про це повідомила прес-служба агрохолдингу.

Для проведення заходів, пов’язаних із посівною кампанією, агрохолдинг KSG Agro залучив кредитну лінію свого довгострокового фінансового партнера – ТАСКОМБАНКУ обсягом 40 млн. грн. (еквівалент 1,33 млн. доларів США). Додаткове фінансування надано на пільгових умовах, процентна ставка не розголошується.

Наразі кредитна лінія обсягом 40 млн. грн. вже відкрита та використовується холдингом для оплати необхідних ресурсів для посівної кампанії, створення резерву комбікормів для свинокомлексу.

«Незважаючи на складний воєнний час, ТАСКОМБАНК підтримав наш холдинг у нашій меті – комплексно провести весняну посівну кампанію. І хоча всі основні ресурси для посівної кампанії вже придбано та заготовлено, включаючи дизельне паливо, необхідне для засіву всього запланованого земельного банку, кошти необхідні для оплати ЗЗР, роботи техніки, на транспортні витрати та ін. Залучені фінанси – це та необхідна фінансова «подушка безпеки», яка дозволить нам впевнено та ефективно провести та завершити посівну», – коментує голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

У майбутньому ТАСКОМБАНКОМ може бути надано холдингу додаткове фінансування, про яке KSG Agro повідомлятиме в установленому порядку

х
Зворотній зв’язок
Заповніть, будь-ласка, поля наведеної форми для відправки нам швидкого повідомлення
Дякуємо за Вашу зацікавленість!
Натискаючи кнопку і відправляючи дані, Ви приймаєте умови угоди користувача