KSG Agro завершив посівну кампанію соняшника та кукурудзи

Господарства, що входять до складу агрохолдингу KSG Agro, 1 червня завершили посівну кампанію соняшника та кукурудзи. Про це повідомила прес-служба агрохолдингу із посиланням на директора з розвитку рослинницького дивізіону KSG Agro Дмитра Ємельченка.

Господарства, що входять до складу агрохолдингу KSG Agro, 1 червня 2022 р. завершили посівну кампанію соняшника – на площі 8,5 тис. га та кукурудзи – на площі 1 тис. га. Посівна кампанія завершена в повному обсязі на усіх 100% посівних площ, які були заплановані до посіву наприкінці минулого року.

«Враховуючи прохолодну погоду у травні, ми відтягнули початок посівної кампанії на 15 травня, аби швидше отримати сходи, – розповідає Дмитро Ємельченко, – І не помилилися, зсув строків посівної, дозволив провести її успішно та досягнути всіх поставлених цілей. Погода в цілому сприяла ефективному проведенню посіву. Зараз доглядаємо сходи, 70%-в з яких – у гарному стані. Наразі здійснюємо міжрядну обробку, боронування ротаційними боронами, хімічний захист».

Як повідомлялося раніше, в процесі посівної були задіяні 4-ри 24-рядні сіялки John Deere DB 55, посівною потужністю 250 га на добу кожна.

х
Зворотній зв’язок
Заповніть, будь-ласка, поля наведеної форми для відправки нам швидкого повідомлення
Дякуємо за Вашу зацікавленість!
Натискаючи кнопку і відправляючи дані, Ви приймаєте умови угоди користувача