KSG Agro розпочав підживлення озимих культур на площі 6 300 га

Господарства, що входять до агрохолдингу KSGAgroрозпочали підживлення озимих культур на площі 6 300 га. Про це повідомила пресслужба агрохолдингу.

Господарства, що входять до агрохолдингу KSG Agro, розпочали підживлення озимих культур на площі 6 300 га. В розрізі культур процес підживлення здійснюється на наступних посівних площах:

  • Озимого рапсу – 2100 га,
  • Пшениці – 3 100 га,
  • Ячменю – 1 100 га.

«В цьому році ми здійснили оптимізацію посівних площ озимих культур. В результаті у порівнянні з попереднім періодом площі під рапсом збільшено у 2,6 рази – з 800 га до 2100 га, а площі пшениці зменшені», - розповідає керівник рослинницького дивізіону KSG Agro Дмитро Ємельченко.

За його словами, паралельно з процесом підживлення здійснюється моніторинг посівів. Всі озимі культури знаходяться в чудовому стані, відбулося 100-ве кущення пшениці та ячменю.

В процесі підживлення використовуються КАС (карбамідо-аміачна суміш), сульфат амонія та карбамід. Такий набір добрив зумовлений, як диференціацією за культурами, так і економічними розрахунками. На сьогоднішній день найбільш недорогий азот можна отримати в карбаміді.

ДОВІДКА

KSG Agro є одним із провідних агрохолдингів України, європейською інноваційною групою компаній, що працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської Бізнес Асоціації (EBA), а також до Асоціації «Свиноводи України». Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест». Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найперспективніші проекти, насамперед свинарство, а також рослинництво.

х
Зворотній зв’язок
Заповніть, будь-ласка, поля наведеної форми для відправки нам швидкого повідомлення
Дякуємо за Вашу зацікавленість!
Натискаючи кнопку і відправляючи дані, Ви приймаєте умови угоди користувача