KSG Agro у березні збільшив обсяг реалізації свиней на 3%

Агрохолдинг KSG Agro у березні збільшив обсяг реалізації свиней на 3% у порівнянні з лютим 2022 р. Про це повідомила прес-служба холдингу.

Агрохолдинг KSG Agro у березні збільшив обсяг реалізації свиней на 3% у порівнянні з лютим 2022 р. – з 6 080 до 6 247 голів.

Основним фактором, що вплинув на збільшення обсягу реалізації місяць до місяця, стало збільшення поголів‘я свиней на 500 голів. Так, якщо у лютому 2022 р. воно становило 54 018 голів, то у березні 2022 р. – 54 534 голови.

«Незважаючи на надзвичайно складну ситуацію в країні внаслідок воєнного стану, що характеризується розривом логістичних ланцюжків, нам, за рахунок створення запасу комбікормів та оновлення поголів‘я свиноматок минулого року, вдалося збільшити кількість свиней та обсяг реалізації, – коментує голова Ради директорів агрохолдингу KSG Agro Сергій Касьянов. – Будемо й надалі робити все можливе, аби в умовах війни, зберігати стабільну роботу та поступово нарощувати наші показники, а тим самим забезпечувати продовольчу безпеку та допомагати нашою продукцією ЗСУ».

х
Зворотній зв’язок
Заповніть, будь-ласка, поля наведеної форми для відправки нам швидкого повідомлення
Дякуємо за Вашу зацікавленість!
Натискаючи кнопку і відправляючи дані, Ви приймаєте умови угоди користувача