KSG Agro у 1-му кварталі 2022 р. збільшив поголів’я свиней на 17,6%

Агрохолдинг KSG Agro у 1-му кварталі 2022 р. у порівнянні з аналогічним періодом 2021 р. збільшив поголів’я свиней на 17,6% – з 46,4 тис. до 54,5 тис. голів. Про це повідомила прес-служба агрохолдингу.
Агрохолдинг KSG Agro у 1-му кварталі 2022 р. у порівнянні з аналогічним періодом 2021 р. збільшив поголів’я свиней на 17,6% – з 46,4 тис. до 54,5 тис. голів. При цьому кількість приплоду за цей же період зросла на 28,1% – з 25,2 до 32,3 тис. голів.
«Ми продовжуємо, навіть у воєнний час, працювати над стратегічною метою – збільшенням свиного поголів’я, – коментує голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов, – Основними факторами збільшення поголів’я, зафіксованого за результатами 1-го кварталу, стали оновлення та збільшення свиноматок канадської генетики Genesus на 200 голів, а також, підвищення якості кормів, які виробляються на нашому комбікормовому заводі з власної сировини та преміксів світового лідера з виробництва кормів. Що й дало можливість збільшити приплод».
За словами аграрія підвищення ефективності виробництва та збільшення поголів’я в найближчому майбутньому позначиться на зростанні обсягів продажу і надасть можливість продовжувати постійні гуманітарні поставки до ЗСУ та медичних закладів. «Забезпечення продовольчої безпеки і є нашим внеском в оборону країни та нашу Перемогу», – резюмував Касьянов.
Нагадаємо в грудні минулого року агрохолдинг KSG Agro розпочав реконструкцію другої черги свинокомплексу, зокрема, додаткового цеху дорощування та цехів відгодівлі.

х
Зворотній зв’язок
Заповніть, будь-ласка, поля наведеної форми для відправки нам швидкого повідомлення
Дякуємо за Вашу зацікавленість!
Натискаючи кнопку і відправляючи дані, Ви приймаєте умови угоди користувача